Otteluraportti 02.10.2021, LP Kangasala 0 – 3 AitRi 

AitRille selvä avausvoitto!

Miesten kakkossarja pyörähti AitRin osalta käyntiin lähivieraspelinä Kangasalan Vatialan koululla 2.10.2021. Lauantai-illan isäntänä toiminut LP Kangasala on Juuso Palosen johdolla ansiokkaasti kerännyt kakkossarjaporukan ”vanhoista” LPK:n junnuista, jotka nyt ovat saavuttaneet vajaan parinkympin iän. Ilmassa oli selvästi kauden avausottelun tunnelmaa, molemmilla joukkueilla oli otteissaan hapuilua, ja peli varmasti paranee molemmilla kauden mittaan.

Avauserän kotijoukkue pitkälti lahjoitti AiRille lukuisilla syöttövirheillään. Vieraat korjasivat hedelmät 15-25 lukemilla. Toiseen erän alkuun tuli hurja putki. AitRin karkasi Heikkiniemen syöttövuorolla suoraan 0-12 johtoon hyvien syöttöjen ja vahvan verkkopelaamisen avulla. Eikä loppueränkään aikana kotijoukkue saanut kuin 8 pistettä. Kolmas erä oli lukemiltaan tasaisempi, lopulta AitRin kapteeni Kanerva niittasi ottelupallon kenttään ja peli päättyi AitRille 0-3 (15-25, 8-25, 21-25).

AitRin rosterissa oli 13 pelaajaa, joita valmennuskaksikko Pajunen – Sarajärvi peluutti niin että kaikki kävivät kentällä. Isku-taustaiset juniorit saivat hyvin peliaikaa, mikä onkin yksi kauden teemoista, ja kokeneet karjut kannustivat hyvässä hengessä. Eipä ole muutamaan hetkeen ollut AitRin miesjoukkueessa tilannetta, että kentällä olevista pelaajista vanhin on 17-vuotias. Nyt oli, tuon hetken ”seniori” Lepola kiitti päivän suurimmasta peliajasta tekemällä kentän isoimmat pisteet (11).

AitRin kakkossarjakausi sai siis lentävän lähdön. Vastustaja avitti tätä aika tavalla, joten suihkulähteeseen ei vielä lähdetä kylpemään. Vastus kovenee jatkossa, mutta mukavasti lähti konkareiden ja junnujen kombojoukkueen kausi käyntiin!

Sarjataulukko