Otteluraportti 17.10.2021, AitRi 3 – 0 VaLePa

AitRi jatkaa voittojen tiellä

Miesten kakkossarjan kotiavaukseen 17.10.2021 Hervakkeelle saapui vieraaksi VaLePa:n A-nuorista koostuva joukkue kannattajajoukkoineen. Kotijoukkue esitteli uudet hienot paitansa, joihin ilahduttavan moni sponsori oli tuottanut leimansa. Tästä kaikille asianosaisille kiitokset!

Peli oli ohi reilussa tunnissa. Tällä VaLePa:n kakkosporukalla on kapasiteettia paljon parempaan, mutta nyt kuti jäi piippuun tai se oli hukkunut edellispäivän A-poikaturnaukseen. Vieraat eivät päässeet missään vaiheessa peliin mukaan, tulos AitRi:lle 3-0 (25-15, 25-11, 25-10). AitRi:n äijäosaston Pöytäniemi ja Kanerva olivat joukkueen tukipilareita, joiden mukana nuorten oli hyvä toteuttaa itseään. Farmari-keskarit Taponen ja Ahonen torjuivat tehokkaasti VaLePa:n harvahkot onnistuneet hyökkäysyritykset. Lepola hoiti yp:n tonttinsa mallikkaasti, Sarajärvi
liberona onnistui myös. Nestori-Kruusimaa ja noviisi-Heikkiniemi hoitivat passitarjoilun. Loputkin rosterin nuorisokaartista pääsivät ottelussa onnistumisten makuun.

AitRi oli hyvä, mutta ei välttämättä niin hyvä kuin sarjataulukko tällä hetkellä kertoo (sarjan kärki kahdella 3-0 voitolla). Tähänastiset vastustajat kun ovat tarjoilleet lähinnä tyhjää maalia AitRi:lle. Seuraavaksi taso mitataan paremmin, kun sunnuntaina 31.10.2021 Kaukajärvellä vastaan asettuu lohkon ennakolta kovin joukkue Lempo-Volley 2.

Sarjataulukko