Ketä meillä on vastassa? Osa 2


Alla ruodintaa tulevista AitRin vastustajista.

Karelian Hurmos

Ennakkoon sarjan kovin joukkue, joka tähtää nousukarsintoihin Joensuusta. Seurassa on paljon ulkomaalaisvoimia, mm. yleispelaaja Aivars Petrusevics, libero Ingars Ivanovs, keskitorjuja Fred Musoni ja päävalmentaja Aigars Birzulis. Pelimiehiä ovat myös yleispelaaja Ville Louhela, passarit Joonas Ryhänen ja Ville Karjalainen. Pituutta löytyy joukkueen nuorelta osastolta hakkuri Mikko Räsäseltä (197 cm, s. 2000) ja keskitorjuja Mikko Suomalaiselta (199 cm, s. 1994).

Hurmos voitti toisessa ottelussaan kotonaan selvin numeroin 3-0 yhden kovimmista haastajistaan, KyKy-Betsetin. Myös Kuortane kaatui kotona samoin numeroin. Yleisöä ottelut ovat vetäneet parisataa henkeä, joten joukkue on kotonaan lähes mahdoton kaadettava muille ykkössarjalaisille. Ylivoimaiset resurssit ja pelaajamateriaali. Kestääkö Hurmos koko kauden?

http://www.karelianhurmos.fi/fi/joukkueet/

Maaningan Mahti

Maaningan Mahti lukeutuu ykkössarjan kärkijoukkueisiin kovimpina ja kokeneimpina pelaajinaan 30-vuotias yleispelaaja Ilari Sivonen, 40-vuotias hakkuri Andrey Ankudovich (205 cm), 32-vuotias keskitorjuja Yrjö Matsi ja 29-vuotias yleispelaaja Simo Näkki. Nuoruuden intoa tuo 16-vuotias passari Fedor Ivanov. Pitkiä nuoria mahtuu tähänkin joukkueeseen keskitorjujiksi; 17-vuotias Severi Savonsalmi (206 cm) ja 21-vuotias Severi Kupari (197 cm).

Mahti voitti ensimmäisessä ottelussaan Valepan 3-0 ilman, että Sivonen olisi ollut kentällä, vaan yleispelaajina pelasivat Ville-Erik Tarkiainen ja Lasse Räisänen.

https://maaninganmahti.sporttisaitti.com/lentopallo/miehet-1-sarja-kausi-2017-2018/

Karhulan Veikot

Karhulan Veikot nousi ykkössarjaan täksi kaudeksi, mutta kova porukka on kyseessä. Ensimmäisen ottelun Veikot hävisi vajaalla miehityksellä Liikunnan Riemulle tiukasti 3-2. KaVe on Vantaan Ducksin farmiseura, joten kovia pelimiehiä joukkue voi saada riveihinsä omien pelaajiensa lisäksi.

Joukkueessa pelaa ja valmentaa kokenut ja tulisieluinen Matti Palonen. Joukkueessa pelaa mm. nuori hakkuri Alek Rastamo, hyvin ponnistava Mikael Korhola, yleispelaaja Henri Härkänen ja keskitorjuja Anton Lepistö, joista kaksi viimeksi mainittua kuuluvat joukkueen parhaimmistoon.

http://www.karhulanveikot.fi/lentopallo/joukkueet/miehet-1-sarja/kausi-2017-2018/

Kirjoitettu: 26.09.2017

toyota-tammer-autopoaskillinkaivinlahitapiolaturtolan_kaivinwapicehameen_kuljetus_oyhervannankaivinkaanaa-kartingjanhunenhaka-apteekki_nettimartekman-logo-fbjph-group-oycardpluskultainen_apinaManseHydro