Ketä meillä on vastassa? Osa 3


Alla ruodintaa tulevista AitRin vastustajista.

Liikunnan Riemu

Jyväskylän porukka voitti ensimmäisessä pelissään KaVen 3-2. Joukkueen tähti on vuosia Kyyjärvellä takonut Jaakko Aninko. Viime kaudella Virroilla pelannut Veikka Manninen tuli vahvistamaan Riemun hyökkäyspeliä. Pituuden puutteestaan huolimatta mies on kova hakkuri. Passariosastolle kokemusta tuo Matti Pöntinen. Löytyypä joukkueesta muitakin vanhoja tuttuja kuten libero Arttu Perello, jota kuitenkin kevätpuolella kautta odottaa Barbadoksen lautta. Myös Virroilta tuttu Jani Liski on joukkueessa mukana. Myös yleispelaaja Tiitus Vuori kantaa joukkueessa vastuuta.

Odotettavissa on tiukkoja pelekä Riemun ja Riennon välillä molempien kilvoitellessa sijoituksista sarjassa pudotuspeliviivan läheisyydessä.

http://www.liikunnanriemu.com/miehet/lentopallo/

Lempäälän Kisa

Rakas paikallisvastustaja LeKi dominoi niin somessa kuin pelaajamarkkinoillakin. Kova nippu on kasassa ja joukkuetta odotetaan ykkösen kärkikahinoihin. Silpon, Vesasten veljesten, Kruudan ja Laineen kaltaisten pelimiesten tueksi on tullut passarista yleispelaajaksi siirtynyt Eetu Rantanen, mutta kovin vahvistus on Simo Puttonen Mestaruusliigajoukkue LEKA:sta.

Joukkueesta löytyy kokemusta, ulottuvuutta ja kovuutta. Joka paikalle löytyy kova pelimies ja vaihdosta toinen mokoma lisää. Verkkopelivoima on sarjan eliittiä, joten joukkueen odotetaan jyräävän rutiinilla kolmen sakkiin sarjassa.

http://lekilentismiehet.fi/

KyKy-Betset

Kestomenestyjä KyKy Betset on viime vuodet tavoitellut kovin panostuksin liiganousua, mutta aina homma on tyssännyt. Joukkue vaikuttaa heikentyneen viime kaudesta Atte Kyrölän lähdettyä Vantaalle ja Jaakko Aningon siirryttyä Riemuun. Mutta tämän ei saa antaa hämätä, Hannu Kalliojärven suojatit ovat aina taistelemassa sarjan piikkipaikasta, joten myös KyKy puskee kohti kolmen kärkeä. Voi olla, että sijoitus alkusarjan jälkeen on neljäs tai viides.

Ilja Lunenko siirtyi Virroilta KyKyyn. Hakkuri Tuomas Sillanpää on joukkueen kovimpia kykyjä. Pituutta tuo yleispelaaja/hakkuri Haralds Regza (198 cm). Kokemusta on lähtenyt joukkueesta, mutta on hienoa, että seura antaa kehittymismahdollisuuksia nuorille pelaajille. Liigakokemusta tuo passari Jussi Mäkinen.

https://kyky-betset.sporttisaitti.com/joukkue/

Valepa

Valepan kakkosjoukkue rökitti AitRin harjoituspelissä 5-0, joten nuoresta ja potentiaalisesta joukkueesta on kyse. Useimmat pelaajat ovat syntyneet 1998-2000. Vammalassa taatusti osataan valmentaa nuoria pelaajia, joten joukkueelta on odotettavissa hyviä otteita kauden aikana. Valepa taistelee viimeisistä pleijaripaikoista tiukasti.

Valepan passari Teemu Piilola on pitkä (191 cm) pelinrakentaja. Keskitontilta löytyy myös pituutta; Tuomas Tihumäki (194 cm) ja Tatu Vuorenmaa (196 cm). Ulottuvuutta löytyy myös hakkuri Olli Saarenmaalta (193 cm) ja yleispelaajilta; Antti Karttunen (195 cm) ja Juuso Tulonen (195 cm). Valepalla on siis heittää kentälle kuusikko, jossa kaikki ovat yli 190 senttiä pitkiä. Tämä on ykkössarjassa harvinaista, joten joukkue on aina vastustajille pitkä kanto kaskessa.

http://www.valepa.fi/seura/1-sarja-2017-2018/

Kirjoitettu: 03.10.2017

toyota-tammer-autopoaskillinkaivinlahitapiolaturtolan_kaivinwapicehameen_kuljetus_oyhervannankaivinkaanaa-kartingjanhunenhaka-apteekki_nettimartekman-logo-fbjph-group-oycardpluskultainen_apinaManseHydro