M1-joukkueen runko kasassa


Aitolahden Riennon miesten 1-sarjajoukkueen runko on kasassa kymmenen pelaajan voimin.

Joukkueella on sopimukset kahden passarin, kahden keskipelaajan, kahden hakkurin, kahden liberon ja kahden yleispelaajan kanssa. Viime kauden joukkueesta jatkamassa on kahdeksan pelaajaa, joten lähtökohdat tulevaan kauteen ovat hyvät.

Edelliseltä kaudelta jatkamassa on passari Juuso Rautakorpi, jonka kanssa peliajasta saapuu kilpailemaan uutena pelaajana Lempäälän Kisan ykkössarjajoukkueesta monen vuoden ykkössarjakokemuksella Juuso Paananen.

Takakentän hoitavat tutut ja varmat Timo Leppänen ja Joni Veripää. Timo tuo libero-osastolle rauhallisuutta, Joni taas näyttäviä puolustuksia.

Myös lahjakas hakkuriosasto on sama kuin viime kauden loppupuolella. Kokenutta joukkueen tukipilaria Henri Lainetta lähtee haastamaan nuori ja kehityskelpoinen Aleksi Rantanen. Henriä voidaan tarvittaessa peluuttaa myös yleispelaajana.

Keskipelaajan tontilla jatkaa luonnollisesti joukkueen sielu Jukka Katila ja huimia kehitysaskeleita lentopallourallaan ottava parimetrinen Kalle Becker. Kalle vieraili jo viime kaudella Akaa-Volleyn liigajoukkueen mukana, joten mieheltä voidaan odottaa tällä kaudella vahvempaa verkkopeliä. Jukka taas päätti viime kauden loistavaan otteluun, ja niiden otteiden soisi jatkuvan alkavalla kaudella.

Yleispelaajana jatkaa Arttu Moisio. Toiseksi yleispelaajaksi on sopimuksen solminut uusi tuttavuus, välivuotta pitänyt ja TTY:llä opiskeleva vuonna 1994 syntynyt Ossi Mäkinen, joka on aiemmin ollut Rantaperkiön Iskun liigaringissä.

Apuja joukkue saa tarvittaessa Akaa-Volleyn liigajoukkueelta, jonka kanssa farmijoukkueyhteistyö jatkuu viime kauden tapaan. Myös AitRin kakkossarjaa pelaavassa farmijoukkueessa on muutamia potentiaalisia pelaajia, jotka saattavat pelata ensi kaudella myös ykkösjoukkueessa.

Joukkueen valmentaja on viime kaudelta tuttu Ahti Viita, joka jatkaa seurassa kahden vuoden sopimuksella. Apuvalmentajaksi Pälkäneen Luja-Lukon kakkossarjajoukkueesta on vahvistukseksi saatu Petteri Miettinen. Toinen apuvalmentaja, pitkän linjan seuratoimija Rauno Ekholm, jatkaa vanhassa roolissaan, samoin joukkueen lääkäri Olli Kattilakoski.

Valmentaja Viita kommentoi joukkueen tilannetta ja kuluvaa kesää seuraavasti:

– Joukkueen kasaaminen on sujunut mukavasti, sillä viime kauden pelaajista jatkaa kahdeksan. Joukkue on muutamaa pelaajaa vaille valmis. Tilanne on viime kauteen verrattuna loistava. Olemme harjoitelleet lajia ja fysiikka touko- ja kesäkuun ajan. Nyt heinäkuussa meillä on omatoimijakso. Uskon porukan olevan hyvässä tikissä jo sarjan alkaessa syyskuun puolivälissä. Sarja onkin pitkä ja kovatasoinen, joten kovia pelejä on luvassa. Onneksi olemme nyt vuoden verran kokeneempia kuin viime vuonna.

Sarja alkaa kotiottelulla lauantaina 15.9.2018 nousijajoukkue Napapiirin Pallokettuja vastaan, joten jo parin kuukauden kuluttua on syytä olla valmiina pelaamaan sarjapisteistä.

Koko otteluohjelma löytyy netistä: https://lentopallo.torneopal.fi/taso/joukkue.php?joukkue=18963

 

AitRi M1 2018-19

 

Passarit:

Juuso Rautakorpi

Juuso Paananen

 

Yleispelaajat:

Arttu Moisio

Ossi Mäkinen

 

Keskipelaajat:

Jukka Katila

Kalle Becker

 

Hakkurit:

Aleksi Rantanen

Henri Laine

 

Liberot:

Timo Leppänen

Joni Veripää

 

Valmennus ja huolto:

Ahti Viita

Petteri Miettinen

Rauno Ekholm

Olli Kattilakoski

 

Kirjoitettu: 07.07.2018

poaskillinkaivinlahitapiolatoyota-tammer-autoturtolan_kaivinwapicehameen_kuljetus_oyhervannankaivinkaanaa-kartingjanhunenhaka-apteekki_nettimartekman-logo-fbjph-group-oycardplusManseHydro