Otteluraportti 7.11.2021, AitRi 3 – 1 LP Kangasala

Takaisin voittojen tielle

Miesten kakkossarjan Pirkanmaan lohko pyörähti toiselle kierrokselleen, kun AitRia vastaan tuli LP Kangasalan joukkue. Peli pelattiin kotipelinä Hervannassa 7.11.2021.

Ykköserään kotijoukkue lähti päivän ykköskokoonpanolla ja vei erän selvästi. Toiseen erään kokoonpano nuorennettiin B-ikäisiin, latvialaishakkurilla vahvistettuna. Jännitystä oli pojilla pelissä sen verran että omalle tasolle ei päästy, ja LPK sai riemukkaasti kauden ensimmäisen erävoittonsa. Kolmannen ja neljännen erän valmennuskaksikko Välimäki-Sarajärvi peluutti kokenutta ja nuorta kaartia sopivassa suhteessa, ja vierasjoukkue jäi vaille mahdollisuuksia. Peli AitRille 3-1 (25-18, 19-25, 25-14, 25-12).

Oskari nosti jälleen hyvin, Tambet ja Roope passasivat suunnilleen puoliksi. Pöytäkirja kertoo, että keskeltä ja laidoista pelurit tekivät pisteitä varsin tasaisesti. Arnis eniten, mutta kovin virhealttiisti. Tämä olikin jo syksyn viimeinen kotiottelu. Seuraavaksi 21.11. Tyrväällä vastassa VaLePa, jonka kanssa tässä vaiheessa kisataan lohkon kakkospaikasta.

Sarjataulukko